Antrenorii noștri

Sunt 1440 de minute într-o zi. Folosește 60 de minute ca să te antrenezi!

AMBROZIE FODOR

Antrenor TaeKwon-Do

Este absolvent al Centrului Național de Formare și Perfecționare al Antrenorilor din București și masterand al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul UBB Cluj-Napoca, cu specializare în managementul sportului și al evenimentelor sportive.

Este un profesor de educație fizică și sport care are  o vastă experiență în selecția și formarea sportivă a copiilor de vârste mici, colaborând în acest moment  cu mai  multe grădinițe din Cluj-Napoca.

În calitate de sportiv, a fost multiplu campion național și a reprezentat România la Campionate Europene, și la mai multe ediții ale Campionatului Balcanic de Taekwon-Do, fiind prezent pe podium de fiecare dată.

În prezent este Arbitru Internațional Clasa „A” și Instructor Internațional, deținător a centurii negre cu 4 DAN.

Alina Ștefania Stănilă

Antrenor Gimnastică Artistică

Este absolventă a Centrului Național de Formare și Perfecționare al Antrenorilor din București și masterand al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul UBB Cluj-Napoca cu specializare în sport și performanță motrică în gimnastică.

Ca și sportivă, este o fostă gimnastă de performanță care a făcut parte din Lotul Național al României și este formată la școala de gimnastică din Deva. A reprezentat România la concursuri internaționale și este deținătoarea titlului de campioană europeană.

În calitate de antrenor promite să aducă un suflu nou în gimnastica clujeană, iar sub supravegherea ei promite să dezvăluie sportivilor secretele gimnasticii românești.

Incze Karoly

Instructor Sportiv TaeKwon-Do

Este unul dintre cei mai experimentați practicanți de Taekwon-Do din Cluj-Napoca, avînd în spate peste 27 de ani de experiență în acest sport.

Ca și instructor de Taekwon-Do, în cei 20 de ani de antrenorat în care s-a ocupat atît de selecția sportivilor începători, cât și de sportivii de performanță, a obținut prin elevii lui multiple titluri la competiții naționale și internaționale.

În calitate de sportiv a reprezentat România la mai multe ediții ale Campionatului European și Balcanic de Taekwon-Do, unde s-a clasat de fiecare dată pe podium.

Este deținător a centurii negre cu 3 DAN în Taekwon-Do, iar în viața cotidiană este specialist în marketing și comunicare grafică.

SPORTURI PRACTICATE

SPORTURI ADAPTATE

Te așteptăm la sala Allmotion

Practicarea unui sport întărește sănătatea și generează o stare de bine. Activitatea fizică previne formarea de depozite de grăsimi și menține astfel rapiditatea fluxului de sânge.

Cu toate acestea sportul nu înseamnă doar un sistem imunitar mai puternic, ci și o stare generală bună. El ține sub control cortizolul, cunoscut și ca „hormonul de stres”. Astfel, după practicarea oricărui sport vă veți simți mai energic, mai activ și mai puternic.