PREPARATOR SPORTIV

introducere

Programul unui preparator fizic constă în pregătirea fizică completă a sportivilor cu ajutorul unor planuri, a unor programe de refacere și recuperare, evitând situațiile care pot dauna activității sportive, precum este supra-antrenamentul.

PREGĂTIRE

FIZICĂ

Luni-Miercuri: 17:00 – 18:30

Taekwon-Do pentru începători favorizează construcţia osoasă, permite o bună dezvoltare a inimii, a plamânilor şi a muşchilor. În acelaşi timp dezvoltă supleţea, atenţia şi respectul faţă de reguli şi adversari.
Copiii îşi vor descoperi prin aceste cursuri personalitatea, vor căpăta curaj şi încredere în propriile forţe.

MOBILITATE ȘI

MOTRICITATE

Marți-Joi: 18:00 – 19:15

Va dezvolta spiritul de disciplină, organizare şi va favoriza dezvoltarea fizică armonioasă, datorită solicitării întregului sistem muscular în mod egal pentru fiecare grupă musculară.
Va crește atenţia distributivă ca urmare a sincronizării în execuţiile de formă cu ceilalţi colegi, dezvoltarea capacităţii de a lucra în echipă și dezvoltarea capacitaţii de comunicare, prin alegerea deciziilor alături de ceilalţi practicanţi.

RECUPERARE

FIZICĂ

Marți-Joi: 19:00 – 20:30

Apare sentimentul de responsabilitate prin asumarea consecinţelor ce decurg din deciziile luate, dar şi prin protejarea partenerului de antrenament;
Se formează motivaţia şi se dezvoltă capacitatea de asimilare a informaţiilor noi, fiecare antrenament având elementul său de noutate.

Te așteptăm la sala Allmotion

Practicarea unui sport întărește sănătatea și generează o stare de bine. Activitatea fizică previne formarea de depozite de grăsimi și menține astfel rapiditatea fluxului de sânge. Cu toate acestea sportul nu înseamnă doar un sistem imunitar mai puternic, ci și o stare generală bună.
El ține sub control cortizolul, cunoscut și ca „hormonul de stres”. Astfel, după practicarea oricărui sport vă veți simți mai energic, mai activ și mai puternic.