PARTENERI

Asociația „Club Sportiv AllMotion” are alături companii care doresc să se implice în dezvoltarea comunității sportive locale. Împreună vrem să ajutăm la inițierea și orientarea copiilor spre sport și performanță.

Alături de partenerii noștrii, dorim să fim percepuți de opinia publică ca o echipă profesionistă și performantă care promovează „Educația prin sport și mișcarea ca sănătate”.

Ca și opțiune de marketing susținem o strategie care să plece de la nevoile partenerului și analiza posibilitățile noastre reale de a răspunde acestor nevoi. Dacă vom putea răspunde ajutorului primit, ajutând la rândul nostru, o să avem garanția unui parteneriat solid și de durată.

ENSY – PARTENER OFICIAL

Afacerea ENSY a început în 1903. În anii care au urmat, compania a furnizat produse de încălzire și ventilație pentru mediul rezidenţial. Echipamentele au fost distribuite folosind brand-uri precum Pyrox, Frico, Systemair și Villavent.
Din  1970, s-au produs în jur de 225 000 unități de ventilaţie  fabricate de ENSY.

Până în 2004, echipamentele erau produse lângă orașul Bergen din Norvegia, dar după aceea, toată producția s-a mutat la Cluj-Napoca în România.

Cu experiența îndelungată în fabricarea și dezvoltarea unităților de ventilație rezidenţiale, următorul pas natural pentru ENSY a fost acela de a dezvolta și a lansa propria serie de unităţi pentru ventilație echilibrată. 

Conexinstal – PARTENER

KOLUMBUS – PARTENER

bautrust – PARTENER

dae do – PARTENER