Despre noi

Asociația „Club Sportiv AllMotion” a fost înființată în anul 2019 din dorința de a promova sportul pentru toți și de performanță în rândul copiilor din orașul Cluj-Napoca și împrejurimi.


Totodată, și-a propus ca scop organizarea unui proces de selecție profesionist și promovarea sportivilor în competiții la nivel regional, național și internațional.

Asociația „Club Sportiv AllMotion” este înregistrata în registrul sportiv la nr. 269 din 24.08.2019, cu certificatul de identitate sportiva nr.CJ/A2/00241/2019 și este un club sportiv de drept privat, apolitic, fără scop lucrativ, cu secții de Gimnastică și Taekwon-Do.

De ce să alegi Clubul Sportiv Allmotion?

De ce să alegi Clubul Sportiv Allmotion? [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

ANTRENAMENTE EFICIENTE

ANTRENORI DEDICAȚI

PROGRAM CONVENABIL

REZULTATE LA CAMPIONATE

Fă cunoștință cu antrenorii ALLMOTION

ambrozie fodor

ambrozie fodor

Antrenor  TaeKwon-Do

Alina Stefania

ALINA STEFANIA STANILA

Antrenor  Gimnastică Artistică

karoly

Incze Karoly

Instructor Sportiv TaeKwon-Do

SPORTURI PRACTICATE

SPORTURI ADAPTATE

Te așteptăm la sala Allmotion

Practicarea unui sport întărește sănătatea și generează o stare de bine. Activitatea fizică previne formarea de depozite de grăsimi și menține astfel rapiditatea fluxului de sânge.

Cu toate acestea sportul nu înseamnă doar un sistem imunitar mai puternic, ci și o stare generală bună. El ține sub control cortizolul, cunoscut și ca „hormonul de stres”. Astfel, după practicarea oricărui sport vă veți simți mai energic, mai activ și mai puternic.