ANTRENOR PERSONAL

introducere

Antrenorul Personal este un specialist în domeniul sportului care știe exact de ce ai tu nevoie. El va face în așa fel, încât să obții rezultatele pe care ți le dorești, în ramura de sport pe care o practici. 

 

Antrenorul Personal îți oferă eficiență, pentru că te va ajuta să deprinzi execuția corectă a exercițiilor și va reduce la minimum riscul de accidentare.

 

Asociația Club Sportiv Allmotion îți pune la dispoziție “Antrenorul Personal”  atât pe probleme de antrenament cât și pe cele de nutriţie. El este un om capabil să îți transmită pasiunea sa pentru sport și viață sănătoasă. Este un mentor, un prieten, un partener gata să te motiveze atunci când vrei să renunți.

GIMNASTICĂ

ACROBATICĂ

Luni-Miercuri: 17:00 – 18:30

ACS Allmotion recomandă această disciplină celor care doresc o îmbinare între frumusețea dansului, tehnica și dificultatea elementelor specifice gimnasticii și armonizarea efortului individual.

 

Coregrafia, agilitatea, echilibrul, forța și grația sunt elementele care se studiază la cursul de gimnastică acrobatică și pe care dorim să le perfecționăm alături de Antrenorul Personal.

GIMNASTICĂ DE PERFORMANȚĂ

Marți-Joi: 18:00 – 19:15

Programul ACS Almotion nu își propune să organizeze în mod special cursuri de performanță, ci mai ales să îi încurajeze pe copii să vină cu plăcere în sală și să iubească sportul de la cele mai fragede varste.

 

Însă, în cazul constatării unor abilități speciale, antrenorii ACS Almotion vor recomanda pe părinților să ne permită să îndrumăm copiii pe drumul spre performanță. Și aici intervine Antrenorul Personal.

 

TAEKWON-DO

MASTERCLASS

Marți-Joi: 19:00 – 20:30

O clasă de master este o curs oferit studenților disciplinei Tekwon-Do de către unul dintre experții ACS Allmotion în această disciplină.

ACS Almotion nu își

Te așteptăm la sala Allmotion

Practicarea unui sport întărește sănătatea și generează o stare de bine. Activitatea fizică previne formarea de depozite de grăsimi și menține astfel rapiditatea fluxului de sânge. Cu toate acestea sportul nu înseamnă doar un sistem imunitar mai puternic, ci și o stare generală bună.
El ține sub control cortizolul, cunoscut și ca „hormonul de stres”. Astfel, după practicarea oricărui sport vă veți simți mai energic, mai activ și mai puternic.